Условия на доставка

Условия на доставка

Поръчаните Стоки, се доставят в цялата страна, чрез куриер на Спиди или Еконт до посочения от получателя адрес или до офис на куриерска фирма Спиди. При доставка до адрес Купувачът трябва да посочи етажа, до който продуктите следва да бъдат доставени в полето "Ет." в електронния формуляр "Адрес на доставка" при пускане на Поръчката. В противен случай, доставаката ще бъде извършена до сградата, посочена като адрес за доставка.

Клиентът използва услугите на доставчика, посочен от BGigrachki.com, без опция да избере друга фирма за доставка.

Цена на доставката

Цената на доставката на Стоки/Услуги, предлагани от BGigrachki.com на стойност под 50.00 лв. (с включен ДДС) ще е 4,99 лв.(с включен ДДС).

Изключение в цената на доставката се допускат при пратки с тегло над 10.00 кг. В тези случаи куриерската такса се калкулира спрямо условията за калкулация на тежки пратки, на съответната куриерска фирма.

Куриерската такса може да е за сметка на Получателя/Клиента, независимо от стойността на закупената стока/услуга.

Получаване на пратката

За поръчки с наложен платеж:

  • За потвърдерни поръчки до 14:00 часа в работен ден, ще бъдат подготвени и изпратени в рамките на същият работен ден. Ако куриеската фирма доставя пратки за съответното населено място на клиента пратката ще бъде изпратена за получаване на следващият работен ден. За населените места обслужвани по график поръчката ще бъде изпратена за получаване за първият възможен работен ден от графика на куриерската фирма.
  • За потвърдерни поръчка след 14:00 часа ще бъде доставката ще бъде в рамките на втория работен ден или според графика на обслужване на населеното място от конкретната куриерска фирма.

За поръчки с плащане по банка:

  • За поръчките заявени с метод на плащане "По банков път", посочените по-горе правила важат, след постъпване на дължимата сума на Поръчката в банковата сметка на BGigrachki.com.
Безплатна доставка над 50 лв.